eveHRyday changelog
eveHRyday changelog
evehryday.com

19 januari 2022

 

Nieuw

  
  • Met deze update kun je ook codes aanleveren via de variable mutaties waar de salarisverwerker nog eerst iets mee moet doen en welke dus niet meteen ingevoerd worden. Deze wens helpt te voorkomen dat er nog losse lijsten dienen te worden meegestuurd.
  • Bij het aanmelden van een nieuwe werknemer wordt er een nummer voorgesteld, indien je toch een ander nummer wilt gebruiken kan dat nog steeds.
  • Variabele mutaties worden real time ingevoerd bij verzenden en een rapport van die mutaties wordt aan de salarisverwerker per mail verstuurd. Vanaf nu kun je dat rapport ook na indienen downloaden.
  • De berichten en bijlagen verstuurd vanuit support in eveHRyday kwamen als email bij de salarisverwerker binnen. Nu kun je deze verzonden berichten ook inzien in de app zelf.
 

Opgelost

  
  • Variabele mutaties; Wanneer je een niet standaard looncomponent aan de selectie toegevoegd had en na invoeren waardes deze weer uit de selectie haalde dan werden deze waarden niet doorgestuurd bij verzenden en verdwenen. We hebben dit nu zo aangepast dat je als er eenmaal waarde zijn geboekt op een code je deze code niet meer uit de selectie kan halen. Je moet dan eerst de waardes eruit halen.