eveHRyday changelog
eveHRyday changelog
evehryday.com

25 april 2022

 

Nieuw

  
  • Kopiëren van medewerker; Met deze release kun je eenvoudig medewerkers kopiëren. Dit gebruik je bijvoorbeeld bij een ex-medewerker die weer in dienst komt, een medewerker die na zijn pensioneren in dienst blijft of een stagiair die medewerker wordt.

  • Overzicht aflopende contracten; Zodra je bent ingelogd zie je direct bovenaan hoeveel aflopende contracten je de komende 60 dagen hebt, klik vervolgens op "bekijken" en je ziet een lijst van de betreffende medewerkers.

 

Verbetering

  
  • Contract verlenging is vereenvoudigd; We hebben een knop "verleng contract" toegevoegd, daarmee kun je aangeven of het gaat om een verlenging voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd. In het geval van bepaalde tijd geef je dan eenvoudig het aantal maanden in waarmee het contract verlengd dient te worden. eveHRyday zal in beide gevallen automatisch de opvolgende datums doorgeven aan het salarissysteem.

  • Mutatieverslag (online); Zie direct of er opmerkingen of bijlagen zijn behorende bij een mutatie, we hebben hiervoor icoontjes toegevoegd. Een tekstballon voor een opmerking en een paperclip voor een bijlage. Je ziet dit uitsluitend op het online mutatieverslag.

  • Uitdienst melding; Deze update betreft een verduidelijking van de uitdienst melding. Het was onduidelijk welke keuze bijvoorbeeld gemaakt moest worden aangaande de eindafrekening, uitbetalen gereserveerde bedragen nu of achteraf. Daarnaast is de volgorde van het formulier wat logischer ingedeeld.

  • Ingangsdatum adreswijziging; Met deze update dient er bij een adreswijziging ook de ingangsdatum van het nieuwe adres doorgegeven te worden. Dit is een verbetering omdat we daarmee de reiskosten exact kunnen berekenen.